Vackert Udda

- handgjorda smycken för alla tillfällen

 

F.A.Q

 

Här finner du svaren på de vanligaste frågorna. Hittar du inte den information du söker kan du kontakta mig med din fråga så återkommer jag med svaret.

 

 

Hur beställer jag?

 

Det enklaste sättet att beställa är att skicka ett meddelande med din beställning till mig här eller via Facebook-sidan.

 

 

När betalar jag?

 

I nuläget är det förskottsbetalning INOM 7 DAGAR som gäller. Du betalar, jag tillverkar ditt smycke, skickar en bild på det till dig för godkännande och så fort du är nöjd så postar jag det till dig. Jag har blivit tvungen att ta betalningen i förskott innan jag tillverkar smycket p.g.a. att jag tillverkat alldeles för många personliga smycken som sedan aldrig blivit betalade.

'

 

Hur betalar jag?

 

För tillfället går det endast att förskottsbetala till kontonummer eller SWISH.

Inom en snar framtid kommer det även att gå att betala med PAYPAL, kontokort samt faktura.

 

 

Hur lång är leveranstiden?

 

Leveranstiden påverkas av flera olika faktorer: om allt finns i lager, hur många beställningar som ligger före din och när din betalning kommer in till mig. Exempelvis om du beställer ett färdigt smycke av mig och betalar direkt - då skickar jag omgående och du har smycket redan nästa vardag.

 

Jag hoppas att ni har förståelse för mina villkor och inte tycker att de är till besvär för er. Jag gör alltid mitt allra yttersta för att tillgodose mina kunders olika behov och håller tillverknings- och leveranstider så korta som det bara är möjligt.

 

 

Gör ni smycken på beställning?

 

Ja, jag skräddarsyr smycken efter önskemål. Finner du inte det du söker i galleriet eller om du vill kombinera två smycken fyller du i beställningsformuläret och beskriver din önskade design. Därefter tillverkar jag smycket och sänder över en bild för överseende. När du är nöjd skickar jag det till dig.

 

 

Varför har du välgörenhet på sidan?

 

Jag vill kunna göra en förändring och det här är mitt sätt att bidra till en bättre värld. Jag väljer ut projekt som ligger mig varmt om hjärtat och kommer då och då att tillverka smycken som oavkortat går till det aktuella projektet. När jag har donerat det jag får in för smyckerna kommer jag att presentera ett gåvobrev på hemsidan som visar att pengarna har gått till rätt projekt.

 

 

Hur sköter man bäst sina silverpläterade smycken?

 

 

◾Ta av smyckena när du är i kontakt med vatten, som t.ex. i duschen eller när du diskar.

 

◾Ha inte starka parfymer och dyl. på huden precis där smycket ligger.

 

◾Förvara smyckena i en tät försluten påse (typ zip-lock) och förvara dem var för sig, alltså inte flera smycken i varje påse.

 

◾Torka av smycket innan du lägger det i påsen.

 

◾Förvara aldrig smyckena i närheten av fukt, att hänga dem på en krok i badrummet är alltså inte att rekommendera då det påskyndar slitningen på smycket.

 

Om du följer dessa råd så förlänger du livslängden på dina smycken!

 

 

Är smyckena nickelsäkra?

 

Jag gör alltid vad jag kan för att hålla mina smycken nickelsäkra enligt EU:s standard men skulle något smycke visa utslag på nickeltestet så står det alltid i beskrivningen. Alltså, om det inte nämns så är smycket nickelsäkert.

 

 

 

 

 

 

Copyright Vackert Udda 2013

Kontakt:info@vackertudda.se